Glas Javnosti

Јавио се још један трбухозборац. Нико не сме да изједначава Жељка Митровића и Драгана Ђиласа, члан Владе не би смео да са Ђиласом напада ТВ Пинк

Društvo
Autor: Глас јавности / Б92-Танјуг / од 24.09.2018.

Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је Србија слободна земља у којој се неће забрањивати ниједан програм, па ни ријалити.

Он је истакао и да нико не сме да изједначава власника ТВ Пинк Жељка Митровића и Драгана Ђиласа који је увео ријалити програме.

Коментаришући актуелне ставове министра културе Владана Вукосављевића о забрани ријалити програма, Вулин је у изјави за ТВ Пинк навео да члан Владе заиста не би смео да са Ђиласом напада Телевизију Пинк или било коју други телевизију. 

"Морао је прво да се огради од тих који га подржавају, ако је то његов став, и не може члан Владе да буде на истој страни са Ђиласом", рекао је Вулин. 

Он је додао да власник ТВ Пинк Жељко Митровић није ништа приватизовао у овој земљи, већ је правио све сам, те ако његов ријалити програм успе - одлично, а ако не успе, "кога је брига". 

"Он је своје паре дао, сам је ризиковао, излази на тржиште и бори се да преживи. Ðилас је узео Пионирски град, није он купио земљу па направио нешто. Узео је Пионирски град, државно земљиште, отео од деце Београда и направио простор где је снимао Великог брата, а Жељко Митровић то не ради", навео је Вулин. 

Министар одбране сматра да Вукосављевић не сме да изједначава Митровића са Ðиласом, нити сме да у име Владе прети и забрањује било коме било шта. 

За њега су , како је истакао, много већа опасност од риалитија - пљацкашке приватизације, које су, како је навео, спроводене у Србији, политика изручивања Србије свакоме ко затражи да буде изручена. 

"Гледајте Срби шта год хоћете, ви сте одрасли људи. Докле више да се понашамо према нашем народу као да је то народ недозрелих људи који само чека да се појави овај или онај политичар који ће га просветлити шта он треба да гледа", поручио је Вулин.

(Б92-Танјуг)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR