Glas Javnosti

HAOS NA GRANIČNIM PRELAZIMA : Naoružajte se strpljenjem, čeka se i po nekoliko sati

Društvo
Autor: Glas javnosti

Gužve na graničnim prelazima formiraju se pred početak vikenda., a na nekim prelazima čeka se i po dva i po sata.

Prema podacima AMSS, putnički automobili na graničnom prelazu Preševo na izlazu čekaju dva i po sata, dok se na prelazu Gradina čeka dva sata.

Na graničnom prelazu Batrovci putnička vozila na ulazu čekaju oko sat i po, a na Gradini na ulazu zadržavanje je oko 80 minuta.


Na graničnim prelazima Horgoš i Preševo na izlazu se čeka sat vremena, dok se na prelazima Gostun i Šid na izlazu čeka oko pola sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju.

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, kod petlje Horgoš-Subotica sever ka Novom Sadu najavljeni su radovi na demontaži i montaži zaštitne ograde u razdelnom pojasu do 19. avgusta.

Zatvorena je preticajna i saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-763, kod petlje Ub - Lajkovac, ka Beogradu biće izvođeni radovi na održavanju kolovoza do 01.novembra.

Zatvoren je izlaz na petlji Ub u smeru ka Beogradu i saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci.

Kod petlje Ruma - Jarak (Sremska Mitrovica) izmenjen je režim saobraćaja zbog obezbeđivanja pristupa gradilištu auto-puta Ruma - Šabac, do 02. avgusta uz, po potrebi, naizmenično propuštanje vozila.


Na deonici puta Slovac- Lajkovac, kod Lajkovca planirani su radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Bačka Palanka - Gložan najavljeni su radovi na rekonstrukciji do 30.novembra do 17 časova uz naizmenično propuštanje vozila po deonicama od po 500 metara piše Telegraf

Na deonici puta Žabari - Bošnjak kod Četereža najavljeni su radovi na sanaciji do 31. avgusta uz naizmenično propuštanje vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR