Glas Javnosti

GOGI, NE LI ZARAZISMO CECU? Kako je Svetlana Ražnatović očarala Leskovac na otvaranju Roštiljijade

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na otvaranju 31. leskovačke Roštiljijade 23. avgusta posetioce je zabavljala Svetlana Ceca Ražnatović, koja je pred više od 12.000 ljudi, kako su preneli mediji, pevala svoje najveće hitove.

Zbog epidemiološke situacije, a nakon prošlogodišnjeg otkazivanja, i ovogodišnja Roštiljijada bila je neizvesna, a saglasnost i dozvola za održavanje stigla je na sam dan otvaranja.

To je inspirisalo duhovitog kolumnistu portala resetka.rs koji sebe naziva Bedno Piskaralo, da napiše kolumnu “Gogi, ne li zarazismo Cecu?”

Uz napomenu sa portala Rešetka da “stavke u njemu nisu tu da bilo koga da omalovaže ili uvrede, već da nasmeju čitaoca” ovaj teks prenosimo u celosti.

Dragi Gogi,

Vide li to ovo?! Udari tuk na luk , udari ćevap na gurmansku, vešaljka na kobasicu i nasta haos lom i sitan ćumur sinoć. Izmešaše se cepeni i necepeni kad zapeva Sprska majka, k’o u onaj spot sa drvoseču iz šumu kude se jasno vidi da je krao drva pre nego što gu prevario sa onuj plavušu…

Sinoć kad zagrme “Grome moj” poispadaše prilozi iz lepinje i ćevapčiki sami poripaše od ckare. Mnogo sam se raznežio…

Tačno se vidi da se od tuj ljubav još neje oporavila. Majka se izula pa bosa pevaše i nek vu je sa alal svako dinarče što ste vu dali na nju a ne bolesnu decu.

Gogi, i Ceca si ima problem sa čukljevi, vide li?

Nego, Gogi, protinjaše se najuporni necepeni Leskovčani i prigradski među žice i ograde k’o emigranti preko mađarsku granicu da se pridružev na i-cepeni i zajedno uživav uz Majku i njen repertoar.

Tuj upornost da se bude sa onuj stranu ograde svet neje video još od rat u Pakistan, al’ pa zato ovija azilanti treba da učiv od nas stari Leskovčani kako i s koj manevar se probivav barikade i bodljikava žica. Mora oni toj da naučiv ako oćev u Evropsku uniju da prebegnev.

Gogi, predlažem da za sledeći koncert turimo minsko polje od Robnu kuću do Maderu. Viš da ovoj neje imalo efekat. Jer ti znaš da je Zorica pozajebana?

Eve, navodim ti primer, deda se zaglavio u onoj srce od onaj slova Leskovac što su turena kod Dom kulture jer je misleo da ulaznice naplaćujev. Tuj smo ga zadnji put videli i od tad mu se gubi svaki trag.

A mog da primetim da je vatrogasna sužba sa svem konjicu i žandarmeriju zakazala. Kude su vodeni topovi Gogi? Zašto na ovija necepeni sto se butav među nas cepeni nije izrebena grbina za primer? Će ne zarazu be! Mi li smo be Gogi šuntavi što davamo da ni brkav u nos samo da vidimo Cecu?! Oni si uđoše među nas bez isto toj brkanje. Da si lepo doveo vodeni topovi k’o u ono zlatno vreme za vreme demonstracije, niki se ne bi protinjao. Koe će bude ako su zarazili Cecu?

Gogi, izgubimo dedu, al’ pošto je deda cepen sa treću turu cepivo mož li ga nađete preko onaj 5G čip? Smatram da ima dobar prijem.

I moram da primetim da Ceca neje tela da jede pljeskavice zato što posti, pa reko ne li se obrukamo da vu nismo zamotali da ponese za dom da dade na unučiki i decu? Mi smo domaćinski grad ima taze mesko za sve!!

S poštovanje’

Uvek tvoje Bedno Piskaralo

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR