Glas Javnosti

Danilo Vučić na Sajmu, a na Tviteru rasprava

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prebačen je u privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu sa Infektivne klinike, gde je od 8. aprila lečen od Covid 19.

Podsećamo, Vučićev sin Danilo zaražen je korona virusom, a klinička slika je bila takva da se lečio na Infektivnoj klinici u Beogradu.

A vest da je Danilo Vučić prebačen na Sajam pokrenula je raspravu na društvenoj mreži Tviter.

Tako je Ana Novaković, bivša novinarka BIRN-a, pored ostalog, napisala: "Kakav crni sajam! Majku mu, pa valjda makar zbog neke bezbednosti sin predsednika ne ide na sajam”.

Predsednica Vlade Ana Brnabić je reagovala na ovaj tvit novinarke.

-Ne kao predsednica vlade, već kao običan čovek, građanin ove zemlje, ljudski moram da kažem: ovakvo licemerje, ovakvo ludilo, ovo zaista u ovoj zemlji, a verovatno ni šire, nikada nije viđeno. Evo, stavili ste tačku na sve rasprave po objektivnosti, profesionalnosti i nepristrasnosti. Bravo - napisala je Brnabić.

Dodala je: "I, samo da se razumemo: svi, ali baš SVI u ovoj zemlji znaju da bi vi bili među prvima koji bi rekli da u Srbiji nisu svi isti ukoliko bi Danilo imao poseban tretman. A sada ne valja ni kada ima isti tretman kao svi građani ove zemlje?! Neprevaziđeni ste".

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić tvit Novaković smatra "žalosnim i ciničnim" sprdanjem sa zdravstvenim stanjem sina predsednika Republike.

Izvor: Blic

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR