Glas Javnosti
posta

Bojsi iz Mućki uputio podršku Srbima: `Čuvaj se, Beograde. Znaš da to ima smisla!`

Društvo
Autor: Glas javnosti

Džon Čalis, čuveni Bojsi iz hit serije “Mućke”, uputio je Beogradu reči podrške na društvenim mrežama, setivši nas se u vreme kad se Srbija bori s epidemidemijoom koronavirusa, ali i usred građanskih protesta koji se događaju širom zemlje.

- Čuvaj se, Beograde. Znaš da to ima smisla. Radujem se da se vratim u vaš predivni grad iduće godine, tako da, što bi Bojsi rekao: ‘Budite svesni - poručio je on na Tviteru i podelio svoje uspomene iz glavnog grada Srbije.

Engleski glumac posetio je prestonicu u januaru snimajući dokumentarac “Biti Bojsi u Srbiji”.

On je tada obišao silne murale posvećene popularnoj seriji, pričao sa obožavateljima, a očigledno da je Beograd na njega ostavio jak utisak.

On je u održao jezičku radionicu na Filološkom fakultetu, a u razgovoru sa studentima i profesorima neizbežna tema bila je i jedna od najpopularnijih serija.

- Koliko vas ovde je gledalo, kako vi to zovete… “Mućke” (na srpskom)? – izmamio je Bojsi osmeh prisutnih u prepunoj sali, govoreći o popularnom serijalu i dodao:

-Govorimo različitim jezikom, ali nam je zajednički humor i smejemo se gledajući iste emisije, istakao je tada popularni glumac Džon Čalis.

On je otkrio da je na početku snimanja serije počeo sa malom ulogom te da je sudbina celog projekta bila neizvesna.

- Niko nije znao da će se serija nastaviti, niti da će se likovi razvijati, a i danas je veoma popularna. U Engleskoj je kablovski kanali emituju svakog dana. Neverovatno je koliko su “Mućke” i kod vas popularne. Govorimo različitim jezikom, ali nam je zajednički humor i smejemo se gledajući iste emisije. Humor zbližava ljude – istakao je Čalis. On je zatim demonstrirao kako zvuči kokni – sleng popularan u istočnom Londonu te engleski sa francuskim naglaskom.

Inače popularni Bojsi je vrlo brzo promenio i svoju profilnu sliku na Tviteru postavivši svoj nacrtan portret iza kojeg stoji panorama Beograda sa svim poznatim građevinama koje čine zaštitni znak našeg glavnog grada.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR