Glas Javnosti

DIREKTORKA KLINIKE, ČIJEG JE VLASNIKA ČEDA PREBIO, JOVANOVIĆEVA ŽENA JELENA: Sukob zbog neraščišćenih računa ili nešto treće?

Vesti
Autor: Glas javnosti

Dejan Dubajić pravni zastupnik doktora Žarka Ivkovića iz "Fizio centra", koga je danas na Novom Bgeogradu napao lider LDP-a Čedomir Jovanović tvrdi da njegov klijent ima teške telesne povrede, po glavi i po rukama.

- Upravo krećemo u Urgentni centar da se te povrede saniraju, da se rane zašiju i da imamo tačan lekarski izveštaj - rekao je advokat.

Lider LDP Čedomir Jovanović, prema pisanju nekih medija bio je vlasnik klinike "Fizio centar" u Novom Beogradu.

Prema nekim informacijama, klinika je ranije bila preko puta Palate Srbija, ali Jovanović je navodno ostao dužan novac za zakup vlasnicima prostora, zbog čega je iseljenja.

Inače, pretraga podataka Agencije za privredne registre pokazuje da je zakonski zastupnik "Food and Fizio" centra na adresi gde je Čedomir Jovanović napao Žarka Ivkovića - Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića.

“Food and Fizio Centar” je preduzeće registrovano na adresi Milutina Milankovića 1, na Novom Beogradu, što je upravo i adresa na kojoj se oko 17 časova odigrao incident u kome je, učestvovao Čedomir Jovanović, lider LDP i bivši republički poslanik.

(Izvor: Nova/Kurir)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR