man-4957154_1920

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti Crne Gore počelo je sa objavljivanjem imena osoba kojima su izdata rešenja o obaveznoj samoizolaciji.

 Na tom spisku su se našle i bezbednosno interesante osobe.

Prema pisanju lista Dan, radi se o 12 osoba koje su policiji poznate od ranije, a koje se nelegalnim poslovima bave uglavnom na teritoriji Crne Gore, prenosi portal CdM.

Kako se navodi, tako su se na spisku Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti našli i pripadnici kriminalnih klanova iz Bara, Herceg Novog i Podgorice, a neki od njih mesecima nisu boravili na teritoriji svoje gradske opštine, a samim tim ni države, zbog čega sada prolaze propisanu proceduru.

Inače, od kada se virus Covid-19 pojavio na teritoriji Crne Gore, nadležni nisu zabeležili izršenje težih krivičnih dela gde se kao izvršioci pojavljuju članovi krminalnih klanova.

 

Izvor: B92

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Посланици покрета "Доста је било" (ДЈБ) у Скупштини Србије поднели су захтев за измену Закона о оружју и муницији којом би, како се наводи, Министарство унутрашњих послова (МУП) било спречено да "самовољно отима" оружје "савесним градјанима", као и да би било обезбедјено "уставно право градјана да поседују оружје".

Građani koji su trenutno na prelazu Jarinje, pozivajući se na upozorenje policijskih službenika, preneli su medijima da svako ko uđe na Kosovo, biće smešten u četrnaestodnevni karantin, preneo je “Kossev”.

Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић поручио је да ћемо сви заједно победити коронавирус и додао да ће кад све прође бити прелепо играти фудбал.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета