Glas Javnosti

БЕЋКОВИЋ: СВЕЋЕ У КОКАИНУ У ЦГ!

Vesti
Autor: Спутњик

Песник и академик Матија Бећковић казао је да су литије у Црној Гори све рекле без иједне речи, те да је верни народ пронашао бесмртни одговор, а нама преостаје да му се поклонимо, захвалимо и честитамо.
„Тај одговор је задивио читав свет. Устручавамо се да још нешто кажемо у страху да их нечим не натрунимо и оскрнавимо. Мало ко је знао шта су литије а сада нема никога ко то не зна. Под крстовима, иконама и заставама, живи и мртви, кренули су заједно на местима где литија никада није била“, рекао је Бећковић на манифестацији „Не дамо светиње“ у Београду који је организован у знак захвалности за подршку коју Црна Гора добија од Србије.
Актуелна црногорска власт, додао је, затражила је личну карту и крштеницу од своје мајке Митрополије црногорско приморске и Српске православне цркве.

„Монаси у црном су радници на „црно“ у Црној Гори. Кажу да је свеће у Црној Гори све теже унети сем ако су тутнуте у кокаин. Мислили су да су Црквом завршили једном заувек када су сахрањивали Бога и опојавали монахе а докрајчили кад су смакли митрополита Јоаникије и 126 свештеника МЦП. Само су усташе убиле више, 5 митрополита и 176 свештеника. Из њихове крве обновљена је садашња Митрополија црногорска приморска, њено свештенство и монаштво је данас на понос целе хришћанства“. закључио је Бећковић.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR