Glas Javnosti

U PRODAJI OD NOVEMBRA: Porsche predstavio krovni šator za dve osobe

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Porsche-ov krovni šator biće raspoloživ od novembra, a moći će da se postavi na Coupé verziju modela 911, SUV-ove Macan i Cayenne, Panameru i Taycan.

Nije uobičajena slika videti rasni sportski automobil s koferom na krovu, a još je ređe videti ga s krovnim koferom koji se, kad se otvori, pretvara u prostor za boravak/spavanje.
Kako god, u Porscheovom odeljenju Tequipment odlučili su da asortiman iz bogate ponude dodatne opreme prošire s krovnim šatorom koji će se moći da se postavi na većinu Porsche-ovih modela među kojima je i 911.

U Tequipmentu kažu da za postavljanje šatora nisu obavezni uzdužni krovni nosači koji su, manje-više, postali deo standardne opreme na SUV-ovima.
Raspoloživi prostor u šatoru s integrisanim dušecima (uskoro i s grejanim pokrivačima) čiji oblik asocira na izgled karoserije modela 911 dovoljan je za dve odrasle osobe, a materijal od kojeg je napravljen može se nositi sa svim godišnjim dobima, prenosi portal Ekapija.

Šator za koji treba izdvojiti 4.980 EUR biće u prodaji od novembra, nudiće se u dve dvobojne kombinacije i nije predviđen da se montira na GT, Cabrio i Targa verzije Porschea 911.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Naomi Samuel u 10.10.2022 15:23:11 h
     0 
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- drapata4@gmail.com, Također možete poslati Whatsapp/viber na ovaj broj 1(425) 477-2744, on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim bračnim problemom, želim vam sve najbolje.