Glas Javnosti

Muzičar koji je zauvek ostao u našim srcima

Svet
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji vođa neponovljivog australijskog rock benda INXS, Michael Hutchence, poznat i po svom nemirnom i turbolentnom životu, prerano je napustio ovaj svet. Ostao je upamćen po brojnim hitovima koje i danas rado slušamo. Osim lepog lica, ovaj harizmatični muškarac čiste duše nalik na najlepšu poeziju, imao je još mnogo toga da pokaže.

Mnogi su ga poredili sa Morisonom, ali nasuprot Morisonovoj morbidnoj strani, Michael Hutcence je bio njegova sušta suprotnost. Oni koji su ga poznavali govorili su da je na sceni bio na svom terenu, a veoma stidljiva osoba van nje. Voleo je život, životna zadovoljstva i poroke. Takođe, voleo je žene, a one su njega obožavale. Ljubavne veze koje je imao sa pop divom Kylie Minogue, manekenkom Helenom Christensen, voditeljkom i piscem Polom Yeats (sa kojom ima i ćerku) bile su burne kao i njegov život. 

Njegova sestra Tina Hutchence napisala je dve knjige o svom bratu: "Just a man: The real Michael Hutchence"i "Michael: My brother, lost boy of INXS". Takođe, snimljeno je mnogo emisija, dokumentaraca, pa i igrani film "Never tear us apart". Ipak, film "Mystify: Michael Hutchence" Richarda Lowensteina dobio je sve pohvale publike i fanova širom sveta. Prikazani su dosad neobjavljeni snimci iz privatnih arhiva njegovih devojaka, prijatelja i porodice. Bez ulepšavanja, onakav kakav je i bio. 

https://www.youtube.com/watch?v=2zE2UwkoUR8

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR