Glas Javnosti

Vuk Jeremić: Za izbore ne postoje ni zdravstveni ni politički uslovi


Autor: Glas javnosti

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je građane Niša na bojkot izbora i istakao da za izlazak na birališta 21. juna ne postoje ni politički, a ni zdravstveni uslovi.

-Posmatrači Evropske unije koji su planirali da dođu na izbore, otkazali su dolazak zbog nepostojanja zdravstvenih uslova -rekao je Jeremić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da se u Srbiji 21. juna zapravo ne dešavaju izbori već kako je rekao, "kasting za novi serijal Bele lađe".

-Na žalost ovo nije komedija već jedna veoma tužna priča. Oni koji se opredele da glume u tom novom serijalu 'Bele lađe' mogu imati ovu ili onu ulogu, a nju će odrediti kapetan lađe, a ne građani koji će glasatin-izjavio je Jeremić.

Prema njegovim rečima, ogroman broj ljudi neće izaći na izbore i nema nikave dileme da će već prvog dana nakon 21. juna biti doveden u pitanje legitimitet izabranih institucija.

- Vlast će jedina objavljivati izlaznost i brojati glasove. Naravno da će izlaznost biti najmanja do sada, ali da li će se to objaviti, to je drugo pitanje -kazao je Jeremić.

Građanima je savetovao da 21. juna ostanu kod kuće kako bi sačuvali zdravlje i dostojanstvo.

(Izvor: N1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR