Glas Javnosti

POP ZMIJALKO - 2. DEO: SVE SE MENJA KAD PREBIJEM NAJJAČEG ARAPINA MAFIJAŠA (VIDEO)

TV Fajter
Autor: Glas javnosti

Gost Fajtera je Vladimir Popović, poznatiji kao Pop Zmijalko, čovek gotovo filmske biografije koji je rođen u nemačkom logoru, a danas je uvaženi stanovnik francuskog Strazbura i omiljeni Čačanin, jer se gradu na Moravi uvek rado vraća.

Iako ga prati glas da je životni uspeh stekao širokom dušom i jakim pesnicama, popularni Pop Zmijalko je još u mladosti kod nas prepoznat kao veliki talenat za fudbal, džudo i boks, mada će veliko ime i respekt ostvariti tek u Francuskoj, gde živi već nekoliko decenija.

Još kao mladić imao je kuraži da čim uďe u neki bokserski klub, u Partizan ili Zvezdu, još sa vrata pita ko je ovde najjači da bi proverio gde mu je mesto i mogućnosti, čime je odmah  pokazivao trenerima koliko je hrabar i spreman da se dokazuje.

Vrlo mlad odlazi u Francusku da se izbori za životnu egzistenciju, ali da nije sve kao u snovima uviđa već u prestonici Parizu gde bukvalno počinje sa dna njegovih bulevara. Ipak, odlazak u Strazbur promeniće njegov život iz korena, jer tamo kao da su samo njega čekali...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR