Glas Javnosti

POLOVINA EKIPE RTS ZAVRŠILA U KARANTINU U TOKIJU: Bili u društvu ZARAŽENOG kolege!


Autor: Glas javnosti

Više od pola novinarske ekipe javnog servisa Srbije koja izveštava iz Tokija moralo je da ode u obavezni dvonedeljni karantin, jer je jedan strani novinar, koji je putovao s njima u Japan 19. jula, bio zaražen kovidom.

 -Većinu mojih kolega od sutra nećete gledati u direktnim uključenjima iz Tokija zbog nepoznate osobe koja je sedela blizu njih na letu između Frankfurta i Tokija 19. jula. Ne znamo ko je ta osoba, znamo samo da je sedela u njihovoj blizini i da moraju u karantin, saopštio je novinar Predrag Milinković u uključenju u Dnevnik 2.

Kako je naveo, novinari RTS-a u karantinu čekaju PCR test i nadaju se dobrim vestima.

- Svi su vakcinisani i nalaze se među 33 putnika u karantinu, svi su se pridržavali pravila. Ekipa kojoj je omogućeno da nastavi da radi to će i činiti, samo sa smanjenim kapacitetima i uz podršku kolega u Beogradu. Verujem da će svi biti negativni, kao što je bilo i do danas, rekao je Milinković.

Iz javnog servisa su saopštili da su svi članovi delegacije RTS-a vakcinisani pre odlaska u Japan, kao i da su sva četiri puta bili negativni na testiranjima po dolasku u Tokio.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR