Glas Javnosti

PEVAČ OPTUŽEN ZA NASILJE U PORODICI: Alen Muković nasrnuo na partnerku, uhvatio je za vrat preteći 'Zapamtićes ti mene'


Autor: Glas javnosti

Crnogorski pevač Alen Muković koji živi u Novom Sadu sumnjiči se za nasilje u porodici zato što je fizički napao partnerku sa kojom je u vanbračnoj zajednici.

Protiv pevača iz Podgorice Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnice zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.
 
Njemu je, kako je rečeno u novosadskom Osnovnom sudu, produžen pritvor do 1. aprila i to zbog opasnosti od besktva s obzirom na to da je on crnogorski državljanin i da nema prijavljeno boravište u Novom Sadu, ali i postojanja opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo za koje se sumnjiči.

Crnogorski pevač Muković sumnjiči se da je 8. februara oko 19 sati, nasrnuo na svoju emotivnu partnerku sa kojom je u vanbračnoj vezi. Sve se dogodilo ispred zgrade u Ulici Hadži Ruvimovoj u Novom Sadu, kada ju je, kako saznajemo, udario po licu, a zatim uhvatio i za vrat, navodno joj govoreći: "zapamtićeš ti mene".

Žena je odmah posle toga pozvala policiju i prijavila nasilje, te je Muković uhapšen, i odmah su mu izrečene hitne mere napuštanje stana i zabrana prilaska i komuniciranja sa žrtvom.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR