Glas Javnosti

Ljubitelji džabe čekaju novi model? Ovi Samsungovi telefoni odlaze u istoriju?!


Autor: Glas javnosti

Ako ste kupili novi Galaxy Note20 tj. Galaxy Note20 Ultra, onda biste mogli da posedujete komad istorije - poslednji Samsung Galaxy Note telefon!

Iako deluje nerealno, nekoliko izvora iz industrije bliskih Samsung kompaniji navodi nekoliko stvari, koje govore baš u prilog toj tvrdnji.

Navodno, trenutno ne postoji nijedan dokaz da Samsung radi na novom Galaxy Note modelu. Ovo bi bila uobičajena stvar ranijih godina, to da Samsung radi na novim modelima, a procureli bi već uveliko i prvi detalji - oznaka modela i slično. Ove godine toga nema.

Iz drugog izvora pojavila se još jedna nepotvrđena informacija da Samsung kompanija za 2021. godinu sprema najmanje ove modele: Samsung Galaxy S21 FE, Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy Z Flip 3 i Samsung Galaxy Z Fold 3 FE, ali na spisku nema NIJEDNOG Galaxy Note telefona.

Ako je verovati ovom izvoru to je zato što će najmanje tri modela sa spiska gore imati podršku za čuvenu Samsung olovku - S Pen.

Za sada bismo se kladili na najskuplji model - Galaxy Z Fold 3 i za najmoćniji u okviru nove Galaxy S serije - Galaxy S21 Ultra.

Samsung ništa od ovog nije zvanično potvrdio niti komentarisao tako da nam ostaje samo da vidimo i sačekamo...

(Glas javnosti/GSMArena)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR