Glas Javnosti

NOVI DIZAJN! Alfa Romeo Stelvio: Najlepši 'Veliki terenac' (FOTO)


Autor: Glas javnosti

Više od 16.000 čitalaca popularnog automobilskog magazina učestvovalo je u ovogodišnjoj "Autonis" anketi. Birali su između otprilike 100 modela u deset kategorija. Alfa Romeo Stelvio je izabran kao najlepši "Veliki terenac".

Dizajna modela Alfa Romeo Stelvio ubedio je čitaoce automobilskog magazina „Auto, Motor und Sport“. Oni su u anketi „Autonis“ izglasali ovaj model za pobednika u kategoriji „Velika terenska vozila“. Stil i elegancija modela Stelvio, koji je takođe i jedan od najsportskijih modela u svom segmentu, plod su rada brenda Alfa Romeo tj. njegovog dizajnerskog centra Centro Stile.

-Počastvovani smo što su čitaoci magazina „Auto, Motor und Sport“ dodelili ovu prestižnu „Autonis“ nagradu modelu Alfa Romeo Stelvio, kao najlepšem terencu u svojoj klasi. Ova nagrada predstavlja priznanje italijanskom dizajnu i našem Alfa Romeo dizajnerskom potpisu koji predstavlja kombinaciju odličnih proporcija, osobenih elemenata i prelepih, ručno oblikovanih površina-, rekao je Klaus Buse (Busse), šef dizajna FCA grupe za region EMEA.

Pored modela Stelvio, magazin „Auto, Motor und Sport“ je prethodno modelima Giulia, MiTo i Giulietta dodelio nagrade za najlepši automobil u njihovim klasama, a već dve godine zaredom, nagrada za „Dizajnerski brend godine“ odlazi u ruke brenda Alfa Romeo.

Tačno 16.182 čitaoca magazina Auto, Motor und Sport, kao i korisnici digitalnih usluga, su glasali za oko 100 modela podeljenih u deset klasa u okviru Autonis takmičenja. Rezultat unutar kategorije je bilans odobravanja i negodovanja za svaki model. Svaki učesnik je imao četiri glasa po kategoriji, dva za posebno uspešan dizajn, i dva za manje ubedljive oblike. Negativni sudovi se stoga broje koliko i pozitivni. Ovi drugi su prevagnuli u slučaju modela Alfa Romeo Stelvio – prvog terenca u istoriji brenda koji je osvojio 20,4 odsto glasova u kategoriji - Veliki terenci.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR