Glas Javnosti

Несвакидашња незгода, за пет минута имао две саобраћајне незгоде на путу за Бањалуку.


Autor: Глас јавности / НОВОСТИ / од 26.09.2018.

Миле Лукић (30) из Градишке у понедељак за пет минута имао две саобраћајне незгоде на путу за Бањалуку. Приликом несвакидашње незгоде, на срећу нико није озбиљније повређен.

МИЛЕ Лукић (30) из Градишке за само пет минута у понедељак је са "опел вектром" доживео две саобраћајне несреће и док је после првог судара побегао с места несреће, у другом удесу је тешко повређен и хоспитализован у УКЦ РС.

 
У ПУ Градишка наводе да се прва несрећа догодила у 20.10 часова на магистралном путу Градишка-Бањалука у месту Брестовчина. Том приликом нико није повређен, али су оштећена два возила.

- У несрећи је учествoвала Б. П. (36) са аутомобилом "рено клио", која је сачекала полицију, док је други учесник саобраћајне несреће побегао с лица места - рекла је портпарол ПУ Градишка Весна Дивљановић.

Пет минута касније и пар километара даље на локалном путу у Ламинцима код Градишке поново је дошло до судара два возила у којем су повређена оба возача. Убрзо се испоставило да је у судару учествовао исти возач, који је пет минута раније побегао с места несреће.

Реч је о Милету Лукићу који је возио "опел вектру", а сударио се са "аудијем" којим је управљао Младен Каран (33).

- У незгоди су оба возача задобила телесне повреде, а М. Л. је превезен у УКЦ РС на даље лечење. Увиђајем је утврђено да је управо он био учесник несреће у Брестовчини - додала је Дивљановић.

За сада није познато да ли је Лукић био под дејством алкохола, што ће бити предмет даље анализе, али је утврђено да је возио нерегистровани аутомобил, те да је и раније у више наврата санкционисан због разних прекршаја.

Глас јавности / НОВОСТИ / од 26.09.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR