Glas Javnosti

ЈОШ ЈЕДАН НЕСРЕЋНИ ЈАН ПАЛАХ: Полио се бензином и запалио због отказа на послу


Autor: Глас јавности / НОВОСТИ / од 09.10.2018.

Бивши радник је, према речима очевидаца, испред улаза у приватно пекарско предузеће попио одређену количину бензина и полио се, док је истовремено у руци држао упаљач.

ДВАДЕСЕТОГОДИШЊИ Радиша К. У понедељак око 18 часова попио је, а потом се и полио бензином и запалио у Улици Славка Крупежа, код пекаре „Понс“ у Чачку, где је радио до пре пет дана, када је, незванично сазнајемо, добио отказ. Бивши радник је, према речима очевидаца, испред улаза у приватно пекарско предузеће попио одређену количину бензина, а затим је ушао у круг фирме, где је сео на плочник испред улаза у гардеробу и полио се, док је истовремено у руци држао упаљач.

Полицијска патрола покушала је да га заустави у тој намери, а за то време стигли су и младићеви родитељи који су такође радници пекаре. Они су гамолили да не покушава тако нешто, али он је у једном тренутку упалио упаљач и запалио се. Након што је то учинио, полицајци и окупљени радници брзо су интервенисали, и са ПП апаратима угасили пламен. Један од полицајаца је повређен, јер га је током интервенције захватио пламен. Екипа хитне помоћи је младића са тешким телесним повредама, односно опасним опекотинама превезла у чачанску болницу.

Према речима портпарола чачанске болнице др Биљане Кочовић, младић је примљен у јединицу интензивног лечења са тешким опекотинама у општем лошем стању.

- У току је његово збрињавање, са пацијентом је пластични хирург и о даљем лекарском збрињавању одлучиће се након детаљног прегледа –казала је др Кочовић.

Шта је тачан узрок ове несвакидашње несреће, утврдиће истрага.

Глас јавности / НОВОСТИ / од 09.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR