Glas Javnosti

"И МЕНИ ЈЕ ПОКУШАО ДА НАПРАВИ ДЕТЕ" Мајка девојчице која је родила мртво дете након што је СИЛОВАО СТРИЦ


Autor: blic.rs/foto: Pixabay

Откако сам сазнала шта се догодило, не спавам и никако нисам добро - сведочи Љ. Ђ. (30), мајка девојчице (13) из Крушевца, за коју се верује да је жртва обљубе свог стрица С. У. (41) који је тренутно у притвору.

- Девер је монструм, који је и мене покушао да напаствује пре скоро четири године. Гађала сам га флашом у главу, а мој тадашњи муж Слађан претукао га је толико да је завршио у шок-соби. Када будем дошла у Крушевац, тражићу да провере и здравље друге две ћерке.Тврди да је морала да побегне од мужа због насиља у лето 2017. године. Нешто касније, у јесен, Слађан се обесио. Саговорница "Новости" каже да је то учинио због дугова. Додаје и да се развела након девет година тешког брака и мучног живота у породичној кући у Читлуку, а мира, тврди, није било ни у Гаглову, где су живели око годину дана.

- Нажалост, због претњи, нисам могла да виђам децу и она ми нису припала, али никада нисам престала да се за њих распитујем. С. У. је почео да живи са нама када сам имала две ћерке, док ћерка која сада има пет и син од осам година, још нису били рођени. У кући су ме малтретирали, нисам имала мира. Деца нису припала мени, нисам ни смела од страха да се појављујем када се одлучивало о њиховој судбини - тврди Љ. Ђ., која сумња у то да окружење девојчице није знало за трудноћу.Сада, додаје, има услове да их све збрине и каже да се нада да ће јој држава вратити децу. Бригу о сестрама и брату малолетне девојчице преузео је Центар за социјални рад.

"Новостима" је предочено у болници да је стање мале породиље непромењено и стабилно. Случај истражује Више јавно тужилаштво.

Контрадикторне изјаве фамилије

Осим што сумња у то да окружење њене ћерке није приметило трудноћу, мајка Љ. Ђ. се пита како су могли да допусте да стриц даје малолетници и да пије вино.

Деда Милош и баба Миланка У. тврде да нису знали да је унука трудна. Њихов син, осумњичен за обљубу, у једној од изјава је признао односе са братаницом, али тврди да није отац детета. Девојчица је испричала да је била стричева жртва.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR