Glas Javnosti

U KOSOVSKOJ MITROVICI ODZVANJAJU ŠOK BOMBE, policija upala u apoteku, ljudi beže na ulicama (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

U Kosovoskoj Mitrovici jutros je došlo je do nekoliko eksplozija tokom policijske akcije, za koje se pretpostavlja da su od šok-bombi.

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se i snimak, na kojem se vide okupljeni građani koji su blokirali ulicu Kneza Miloša.

 

Kako prenosi reporter Kosovo onlajna, kosovska policija koja je došla iz Južne Mitrovice upala je u jednu od gradskih apoteka.

Čulo se i nekoliko eksplozija tokom akcije, za koje se pretpostavlja da su od šok-bombi.

Nakon što je počela akcija, u Severnoj Mitrovici neprestano odzvanjaju sirene za uzbunu, a blokirana je raskrsnica koja se nalazi u blizini Tehničke škole.

Prema saznjaima Kosovo onlajn, u toku je akcija policije u više mesta na severu, pored Severne Mitrovice i u Zvečanu, a u ovom trenutku nema potvrđenih podataka da li su angažovani i pripadnici Rosu, već su u pitanju trenutno pripadnici interventne policije.

Kosovska policija koja je došla iz Južne Mitrovice upala je u jednu od gradskih apoteka gde proveravaju carinske papire o nabavci lekova, a kako navode očevici upali su i u nekoliko radnji. Navodno, radi se o "akciji za sprečavanje krijumčarenja robe".

Prema nezvaničnim saznanjima medija, policija je upala u više mesta na severu, pored Severne Mitrovice i u Zvečan, a u ovom trenutku nema potvrđenih podataka da li su angažovani i specijalci Rosu, već su u pitanju pripadnici interventne policije.

Još jednom hvala predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je svojom mudrom politikom i nebrojenim pobedama na pregovorima obezbedio mir i prosperitet za Srbe na KiM. Na snimku se vidi kako se u skladu sa najvišim demokratskim principima pripremaju šiptarski izbori u nedelju. Pa vi glasajte na izborima po "ustavu Kosova", biće vam još bolje nego danas, objavio je Nemanja Šarović na društvenim mrežama uz snimak upada policije u apoteku u Kosovskoj Mitrovici.

 

(Glas javnosti/ Kosovoonline)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR