Glas Javnosti

GUSLAMA I TROBOJKOM NA ROSU! Specijalci naoružani do zuba u šoku od akcije Srba (FOTO+VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Srbi sa severa Kosova i Metohije proveli su još jedno veče na magistralnom putu Jarinje – Leposavić protestujući zbog odluke Prištine o zabrani korišćenja srpskih registarskih oznaka.

Kamioni natovareni kamenjem i autobusi zauzeli su obe trake ispred administrativnog prelaza, a sa jednog vozila vijori se podignuta, visoko iznad, srpska zastava i zastava sa četiri ocila.

Kako bi pokazali prkos Srbi na Jarinju su sa razglasa pustili guslarske pesme u kojima se peva o Kosmetu, a nedaleko odatle naoružani pripadnici ROSU potpuno zbunjeni gledaju odakle dopire zvuk gusala.

 

Juče se na internetu pojavio i snimak na kojem se vidi kako pripadnici ROSU sa dugim cevima, noseći dinamit, prolaze pored Srba koji su okupljeni kod administratitvnog prelaza Jarinje.

Iako su pripadnici policije lažne države Kosovo bili “do zuba” naoružani, to nije uplašilo naše sunarodnike koji su tokom njihovog prolaska ponižavali i ismevali albanske “specijalce”. Time je još jednom potvrđena mudrost srpskog pesnika i filozofa Petra II Petrovića Njegoša da “boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka”.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR