Glas Javnosti

SRPSKI MMA BORAC UNIŠTIO RIVALA NOKAUTOM: Prebio protivnika sa 48 udaraca, pa isprozivao sudiju (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Uroš Medić, Srbin koji živi i trenira za MMA na Aljasci, pokazao je u subotu lavovsku snagu nad rivalom, Alonom Kruzom, koji kao da je samo čekao kraj meča, bez ikakve borbe.

Srpski MMA borac na neki način je obeležio UFC 259 tako što je prebio Alona Kruza i zadao mu neverovatnih 48 udaraca. Sudija je mogao da bez problema ranije prekine borbu i dodeli pobedu Srbinu s obzirom da je odnos udaraca bio nestvarnih 48 prema 0. Međutim to se nije dogodilo.

- Ne mogu da verujem da sudija ne zaustavlja ovo. Mislim da smo videli mnogo nepotrebnog kažnjavanja - rekao je komentator meča i čuveni voditelj Džo Rogan.

Medić je od samog starta prešao u ofanzivu i snažnim i preciznim udarcima razoružao protivnika, koji kao da je samo čekao da borba bude prekinuta, a na kraju doživeo nokaut.

- Nadao sam se da Urošu neće biti dozvoljeno da ga šutira u glavu. Mislim da je sve trajalo mnogo duže nego što je trebalo - dodao je čuveni MMA borac Danijel Kormije.

Dvadesetsedmogodišnjaku iz Novog Sada je ovo bila prva pobeda u oktagonu, nakon uspešnog pojavljivanja u UFC audicijama, gde nikada nije poražen.

- Zahvalan sam na svom nastupu i pun sam emocija. Znaš i sam kako to izgleda kada dođemo ovde. Budi siguran da ću se vratiti i opet pričati sa tobom - rekao je Medić posle borbe.

Sa druge strane, sudija Mark Smit se posle borbe našao na udaru javnosti. Čak je i sam Medić imao šta da mu kaže.

- Mislim da je kasno zaustavio sve. Žao mi je rivala, video sam da će da pretrpi veliku štetu, a nije se branio adekvatno. Bilo je i krvi, mislim da je sve to moralo da bude zaustavljen ranije. Nadam se da je Kruz dobro i da se ništa loše nije desilo - rekao je Srbin.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR