Glas Javnosti

MAJKA PODVODILA ĆERKU ZA NOVAC I DRVA: Osuđena ČETIRI muškarca koji su bili 'klijenti' MALOLETNE devojčice

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija u Nišu je uhapsila B.J. (48) iz okoline Aleksinca koja se sumnjiči da je tokom dve godine svoju trinaestogodišnju ćerku podvodila muškarcima koje je poznavala radi prostitucije.

Kazna će se sprovesti u prostorijama u kojima stanuje dok će se protiv ostalo četvoro uhapšenih, kojima se stavlja na teret trgovina ljudima, voditi krivični postupak jer negiraju izvršenje krivičnog dela. Detalji optužnice koja oš uvek nije pravosnažna nisu poznati javnosti zbog zaštite interesa maloletnice.

Majka maloletnice se sumnjiči za trgovinu ljudima, a pod sumnjom da su počinili isto krivično delo, slobode su tada lišena i četvorica "klijenata" K.M. (26), S.S. (57), P.A. (30) i N.Š.(46).

Ono što j e šokiralo javnost bila je informacija da u vreme kada je majka počela da primorava ćerku da ima seks sa odraslim muškarcima, devojčica je imala svega 12 godina!

-Sve se dešavalo u periodu od 2019. do 2020.godine. B.J. je, kako se sumnja, muškarcima sa kojima je bila poznanica i prijateljica, nudila svoju ćerku radi seksualnih usluga a zauzvrat bi od njih dobilala novac, ali i i robu. Prihvatala je umesto para i hranu ili drva. Podvođenje devojčice je "tarifirala" od 1.000 do 3.000 dinara. Strašno je to što je devojčica u to vreme imala svega 12 godina. Ona u jednom trenutku nije mogla da izdrži horor koji joj se dešavao pa je obavestila policiju i klupko se razmotalo - ispričao je ranije izvor.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR