Glas Javnosti

ОПЕЛ ПОНОВО У ТРЦИ, НЕОДУСТАЈЕ: Будућа гама ће обезбедити одрживу и успешну будућност како за компанију

Auto-moto
Autor: Глас јавности / НОВОСТИ / од 11.10.2018.

КОМПАНИЈА Опел ће до 2020. представити осам потпуно нових или освежених модела. Опел наставља са спровођењем производне офанзиве "PACE!" плана како би задовољио потребе купаца и обезбедио усклађеност са драстичним смерницама које се тичу емисије CО2 у Европи које ће се примењивати 2020. године.

Будућа гама ће обезбедити одрживу и успешну будућност како за компанију тако и за мрежу дилера. Од почетка 2019. до краја 2020. компанија ће представити осам потпуно нових или освежених модела, превасходно инвестирајући ка великим количинама и профитабилним сегментима. До тада, Опел ће нудити једну од најсвежијих гама међу свим произвођачима.

Са својим PACE! планом, Опел се јасно изјаснио да ће лансирати најмање један у потпуности нови модел на тржиште сваке године. Само у 2019. Опел ће представити нову генерацију најпродаванијег модела "корса" и наследника успешног "вивара" у лакој комерцијалној и путничкој верзији. Додатне варијанте и верзије опреме модела "комбо" ће такође бити доступне на тржишту, чиме ће се значајно обновити гама лаких комерцијалних возила. Наследник врло популарног модела "Opel Mokka X" ће уследити у 2020. и играће кључну улогу унутар стратегије да се повећа компанијски удео продаје СУВ модела са 25 на 40 процената до 2021.године. 

 

- Опел иде електрично - било је једно од обећања које је компанија дала у новембру 2017. као део свог PACE! плана. Књиге поруџбина за потпуно електричну нову „корсу“ и „грандланд X PHEV” који ће се производити у Ајсенаху биће отворене до лета 2019.

До краја 2020. године Опел ће имати укупно четири електрификована модела у понуди,

- У контексту драстичних CО2 норми, наша је одговорност да обликујемо одрживу будућност за нашу компанију и наше дилере са високо конкуретном гамом путничких и лаких комерцијалних возила. Опел ће понудити моделе који су узбудљиви у вожњи и емоционално дизајнирани укључујући врло конкурентна лака комерцијална возила као што су нови „комбо“ и „виваро“. Купци ће имати користи од обимног увођења иновативних технологија и приступачне електрификације - рекао је извршни директор Опела Михаел Локшелер

Глас јавности / НОВОСТИ / од 11.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR