Umesto Đokovića, Federa i Nadala, bitke biju oboleli od korone

US-open

Teniski centar Bili Džin King u Njujorku, na kom se igra četvrti gren slem sezone US Open, biće pretvoren u bolnicu zbog epidemije korona virusa.

 

Kako se navodi na sajtu ATP, tereni za trening biće adaptirani u medicinski objekat sa 350 kreveta, dok će se na najvećim stadionima teniskog kompleksa svaki dan pripremati 25.000 obroka za obolele od Covid 19. Njujork je epicentar korona virusa u SAD, a ističe se da nadležni organi žele da povećaju bolničke kapacitete za 87.000, pa će u te svrhe koristiti objekte Teniske asocijacije Sjedinjenih Američkih Država (USTA).

"Ovde smo da pomognemo i ako naš prostor u Kvinsu može da bude od koristi građanima Njujorka, mi smo tu", rekao je Kris Vidmajer iz USTA.

 

Izvor: Tanjug

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U dvorištu crkve a na Bežaniji u Beogradu ljudi se okupili jutros uprkos preporukama epidemiologa da se izbegavaju kontakti u jeku epidemije.

Andrej Klimov, ruski senator istakao je značaj prijateljstva Srbije i Rusije, saradnje na ekonomskom nivou i činjenicu da je Srbija mesto sukoba velikih sila više od jednog veka.

Ko će zbog korone najebati? Ako zanemarimo mrtve kojih još nema milion, već su najebali milioni živih širom sveta! Korona ubija.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone