Toni Nadal: Rafu trenutno ne zanima tenis

Rafael Nadal1

Najboljeg španskog tenisera Rafaela Nadala trenutno uopšte ne interesuje tenis i sada je samo bitno da se pobedi korona virus, izjavio je njegov trener Toni Nadal.

"Uz ovaj veliki problem koji imamo, svi drugi su zaboravljeni. To su sve sekundarne stvari. Sada je bitno da se izborimo sa koronavirusom. To je ono što je bitno, a ne tenis. Razgovarali smo i rekao mi je da ga sada nije briga za tenis. To je logično, ako imate i malo obzira", rekao je Toni Nadal za Mundo Deportivo.

Tanjug

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U gradu Magange u Kolumbiji na tropskom drvetu ceiba može se videti i oblik koji podseća na Isusa Hrista. Umesto da poštuju naredbe vlasti, ljud su se skupljali oko drveta i molili pod njegovim krošnjama.

Teška situacija na klinici u Lapljem Selu...Još od pada vlade u Prištini traju međusobne optužbe da zdravstveni sistem Kosova nije dobro reagovao na pandemiju koronavirusa. Mreža nevladinih organizacija Avonet ocenila je da su Vlada Kosova i ministarstvo zdravlja zakasnili u primeni preventivnih mera i navode da je lokalnim samoupravama pružena nedovoljna pomoć u borbi protiv pandemije.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da više od nedelju dana koristi hidroksihlorokin, lek za malariju, kako bi sprečio da se zarazi korona virusom.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone