Krstin brani Novaka: Želeo je samo da nas sve 'oživi'

krstin yout

Foto: Youtube/Printscreen

Peđa Krstin stao je u odbranu Novaka Đokovića, koji se našao na meti kritika pošto su se pojedini teniseri zarazili koronavirusom tokom Adria Tura. Srpski teniser je zahvalio najboljem igraču sveta što mu je omogućio i da zaradi novac u vreme kada je sezona suspendovana.

Kristin je učestvovao u kvalifikacionim turnirima u Beogradu i Zadru, dok je u hrvatskom gradu imao priliku da se nađe i u glavnom žrebu.

"Puna podrška kolegi, bratu, prijatelju, šampionu, našem Novaku i veliko hvala za sve što je učinio za nas igrače. Od marta, sve do danas život se svima nama teniserima pretvorio u put u nepoznato začinjen velikom dozom strepnje i straha.

Novak je imao nameru da nas sve „oživi“ u vreme kada smo svi u jednom vidu blokade i kada se svi svakog dana budimo sa pitanjem kada će ovo prestati, kada ćemo se vratiti našim normalnim profesionalnim obavezama, samim tim i životima pre virusa korona koji je paralisao ceo svet.

(Izvor: N1)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

S najboljim teniserom na svetu, Novakom Đokovićem i njegovom porodicom, suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom, ovaj utorak u Zadar je stigla i plavokosa žena u beloj uniformi. Kuvarskoj uniformi, Ljubica Komlenić. Novakova lična kuvarica, nutricionistica, ali i mnogo više od toga. Ona je među najvažnijim ljudima iz njegovog tima.

Novak Đoković, presrećan je posle fenomenalno održanog turnira Adria Tour-a u Beogradu koji je organizovala njegova porodica uz saradnju sa TSS.

Sten Vavrinka imao je vrlo osetljivo pitanje za Novaka Đokovića tokom Instagram razgovora.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone