Instagram uveo novu opciju: Lakše zaradite novac

instagram-pixa

Foto: Pixabay

Opcija ,,Support small`` je najnoviji apdejt aplikacije Instagram, a ona bi trebala da omogući vlasnicima malih biznisa da dopru do što većeg broja ljudi.

Kako piše na zvaničnom Instagram blogu, Support small stiker može bilo ko da postavi na svoj Instagram stori, a svi koji taj stori vide moći će direktno da odu na poslovni profil koji se reklamira ovim stikerom.

S obzirom na to da je pandemija koronavirusa uticala na gubitke poslova I zatvaranje nemali broj preduzeća, sigurno je da će ova opcija pomoći onima koji su odlučili da svoj posao premeste ili započnu na Instagramu.

Glavni cilj je pomoći vlasnicima malih poslova  što veći broj ljudi sazna za ono što rade, i da tako pokušaju da prebrode krizu nastalu svetskom pandemijom koronavirusa.

Izvor: B92

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Европски парламент требало би 12. септембра да се изјасни о овом захтеву, односно да уважи право издавача, укључујући новинске агенције, да им интернет претраживачи и вебсајтови плате за садржај.

Radanović je želao da prikaže da treba da razmišljamo na kom mestu se nalazimo, a zbog fotografije na kojoj je Hitler, naišao je na neočekivane reakcije

Премијерка Новог Зеланда Јасинда Арден одржала је уводни говор на националном технолошком сајму наступивши као холограм.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone