Дуплиран број учесника у групама: Вибер увео промене због вируса корона

viber

Foto:Pixabay

Вибер удвостручује број особа које могу да учествују у групним позивима на 10 ођедном - и то од данас
Вибер удвостручује број особа које могу да учествују у групним позивима на 10 ођедном - и то од данас. Одлука о појачаном развоју ресурса донета је као брз одговор на околности у вези са пандемијом ЦОВИД-19 и повећаних потреба за групним разговорима великих породица, одржавања радних састанака на даљину, као и обавештавања ученика, саопштено је из ове компаније.

Сви Виберови 1-на-1 и групни четови обезбеђени су обостраном енкрипцијом, а једнако су заштићени и класични позиви, поруке, фотографије и документи које делите. Ништа што корисници шаљу једни другима никада се не чува на Виберовим серверима након што је испоручено. Чим су поруке послате, захваљујући шифровањем с-краја-на-крај, ниједна трећа страна (па ни Вибер) нема кључ којим би могли да откључају поруку. Кључ имају само особе које су послале и примиле поруку.

“Одлучни смо у настојању да људима омогућимо што више начина за групну комуникацију током ове ситуације, да не морају физички да буду на истом месту. Како се ЦОВИД-19 пандемија шири, све више људи посао обавља од куће, зато желимо да им осигурамо једноставан наставак рада где год да се налазе, као и лаку комуникацију с драгим особама”, изјавио је Офир Еyал, оперативни директор Ракутен Вибера.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ако покушате да искључите телефон, али позадинско осветљење још дуго гори или телефон не може да се угаси, могуће је да вас прислушкују.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета