ZADNJE VREME DOŠLO: U kazinima Atlantik Sitija zabranjeno pušenje i alkohol

rulet 2246 Pixabay

Foto: Pixabay

Vlasti Nju Džerzija zabraniće alkohol i pušenje u devet kockarnica Atlantik Sitija, koje će ponovo biti otvorene posle više od tri meseca obustave rada zbog korona virusa.

Poslednja najava guvernera Fila Marfija veliki je udarac industriji kockarnica Atlantik Sitija, koja je izgubila značajan deo prihoda tokom pandemije i planirala da ponovo počne sa radom, po nalogu države, sa samo 25 odsto normalnog kapaciteta, prenose agencije

Mnoge kockarnice planirale su ponovno otvaranje u četvrtak, prvog dana kada im država to dozvoli. To je, međutim, bilo pre nego što su znali da njihove mušterije ne mogu da puše, piju alkohol ili bilo šta drugo, niti jedu u kockarnicama, navodi agencija.

Neke kockarnice su saopštile da će sačekati dok uslovi ne budu povoljniji, dok će se ostale ponovo otvoriti u četvrtak kako je planirano.

 (Izvor: Tanjug)

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Posle dva sata čekanja da se provere sve bezbednosne veze između Međunarodne svemirske stanice (MSS) i kapsule Crew Dragon, astronauti Dag Harli i Bob Benken napokon su se pridružili svojim kolegama!

I dok čitav svet bruji o Amirušu Amaru, čoveku za koga se ispostavilo da je nulti pacijent u Francuskoj, a za koga je otkriveno da je bio pozitivan još 27. decembra, dakle mesec dana pre prvog zvanično potvrđenog slučaja, iz Švedske stižu još čudnije informacije!

U Americi je pokrenuta peticija kojom se traži pokretanje istrage protiv Fondacije osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa i njegove supruge Melinde zbog „zločina protiv čovečnosti i zloupotrebe medicine“.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone