Za šest dana lečenja od COVIDa-19 i do 74.310 dolara

Bočlnica 401 Pixabay

Neosigurani Amerikanci moraju debelo da plate lečenje od korone

Nezaposleni, neosigurani i slabo plaćeni građani Amerike više se boje odlaska u bolnicu nego same zaraze

Broj žrtava korona virusa u Sjedinjenim Državama – po podacima američkog Univerziteta Džonsa Hopkinsa – dostigao je 8.098.

Broj registrovanih inficiranih stigao je do 300.000. A to je – četiri puta više nego u Kini iz koje je epidemija krenula.

Za mlađe Amerikance, pogotovo one sa manjim zaradama i nezaposlene, glavni problem i nije rizik da budu inficirani. Njih više plaši mogućnost da se nađu u bolnici, zajedno sa onim što sledi kad iz bolnice izađu.

Američki telekanal CNBC, koji je pozvao na podatke nezavisne organizacije FAIR Health, objavio je:

„Oni koji se nađu u bolnici sa korona virusom moraju biti spremni – ako nemaju polisu zdravstvenog osiguranja – da plate od 42.486 do 74.310 dolara. A i oni koji su osigurani, ako njihovo osiguranje proceni da medicinska pomoć koju su dobili nije u spisku medicinskih usluga koje im po polisi pripadaju“.

Neosigurani Amerikanci za šest dana lečenja od korona virusa moraće da plate navedenih 73.300 dolara, a osigurani – deo od 38.220 dolara koliko bolnice za osigurane pacijante (za šest dana lečenja) traže od osiguravajućih kompanija.

Neosiguranih Amerikanaca je više od 28 miliona.

(Izvor:fakti.org)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Dosadašnja istraživanja nisu pokazala da ispiranje grla slanom vodom može ubiti virus. Međutim, to potencijalno može sprečiti prodiranje određenih virusa u pluća. Postoje i neka istraživanja koja pokazuju kako se određeni virusi mogu ponovo pojaviti u našem grlu pre nego što dospeju u pluća.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno prikupljanje i korišćenje ličnih podataka uhapšen je M.R, saopšteno je iz tužilaštva u Podgorici.

Izveštaji se NE POKLAPAJU, Kinezi poslali tim u Severnu Koreju. Delegacija koju predvodi visoki član Kineske komunističke partije odeljenja za medunarodne veze napustila je Peking u četvrtak i zaputila se u Severnu Koreju, rekla su dva izvora za Rojters

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone