Velika Britanija ima novi korona pravilnik: Zabranjen seks sa osobom sa kojom ne živite!

ljubavni par

Foto: Pixabay

Prema najnovijem pravilniku za koronavirus, koji bi danas trebalo da stupi na snagu u Velikoj Britaniji, intimni odnosi dve osobe koje ne žive u istoj kući smatraju se nezakonitim.

Prema najnovijim propisima vlade, zabranjeno je druženje u zatvorenom prostoru s osobama koje nisu iz iste kuće, prenosi britanski portal Metro.

Do danas je važilo pravilo da osoba koja uđe u kuću druge krši meru karantina, međutim od danas obe osobe će biti procesuirane prema novom amandmanu na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, a od tog pravila su izuzete samo osobe u posebnim situacijama, poput sastanka razvedenih roditelja, sahrana, kućne nege ili ako se bave sportom.

Na početku epidemije krajem marta, vlada je pozvala parove da žive zajedno ili da budu razdvojeni dok se situacija ne popravi, a na osnovu nedavno obavljenog istraživanja utvrđeno je da šest od 10 Britanaca nije imalo intimne odnose sa partnerom tokom epidemije.

Od danas su neke mere ublažene u Velikoj Britaniji – otvoreni su niži razredi osnovnih škola, prodavnice i prodavnice škola, ali su neke mere poput socijalnog distanciranja ostale na snazi.

(Izvor: RTS)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nije moguće utvrditi od koga je sin kraljice Elizabete "pokupio" zarazu

Savezna američka država traži desetine milijardi dolara odštete zbog načina na koji je Kina postavila na početku epidemije

Ovog vikenda londonska policija nastojida spreči ljude u kršenju mera distanciranja jer je mnogo ljudi britanske prestonice lepog vremena izašlo u parkove.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone