Superheroji današnjice: Medicinari pre betmena i spajdermena

benksi insta

Izvor: instagram, print screen

Umetnik poznat kao Benksi ostavio je u je bolnici u Sautemptonu sliku dečaka kako u ruci drži igračku superheroja – medicinske sestre, dok su Betmen i ”nindža kornjača” bačeni u korpu za otpadke.

Lutka medicinske sestre, sa zaštitnom maskom, deluje kao da leti u stilu superheroja dok plašt vijori iza nje.

Benksi je medicinskim radnicima u toj bolnici ostavio i poruku.

-Hvala vam za sve što činite. Nadam se da će ovo uneti malo vedrine u vaš prostor, iako je crno-bela- navodi se u Benksijevoj poruci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

. . Game Changer

A post shared by Banksy (@banksy) on

Benksijeva portparolka je saopštila da će rad misterioznog umetnika biti javno izložen, kao i da će kasnije biti prodat na aukciji kako bi se skupio novac za britanski zdravstveni sistem.

Izvor: RTS

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Švedska kroz epidemiju koronavirusa prolazi sa najmanje restriktivnim merama među razvijenim zemljama, ali se očekuje da broj smrtnih slučajeva pređe 4.000.

Zemljotres jačine 5,3 stepena potresao je danas centralnu Kaliforniju, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centa

Poljski ministar zdravlja Lukaš Šumovski saopštio je da će Poljska od 19. aprila početi da ublažava restrikcije i da ponovo postepeno pokreće zamrzlu privredu, jer nema nikakvih podataka da će pandemija prestati tokom leta, a troškovi su takvi da će ljudi početi da umiru masovno od drugih bolesti.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone