Respirator Stivena Hokinga doniran za lečenje korone

Stiven-Houking-youtube

Foto: Youtube/printscreen

Respirator fizičara i istraživača Stivena Hokinga doniran je kraljevskoj Papvort bolnici u Kembridžu, izjavila je danas njegova ćerka Lusi Hoking i dodala da se nada da će to pomoći borbi protiv virusa Covid-19.

Čuveni fizičar, koji je patio od bolesti motornih neurona, preminuo je 2018. godine, a njegova ćerka kaže da je porodica nakon njegove smrti vratila svu medicinsku opremu koju je koristio, a koja je pripadala Nacionalnoj zdravstvenoj službi Velike Britanije (NHS), ali da je bilo i nekih delova koje su oni kupili.

  -Sada ih poklanjamo NHS u nadi da će pomoći - rekla je Lusi Hoking.

 

Izvor: Blic

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Misterija se nastavlja, a on ponovo šalje pisma. "Časni vrhovni vođa Kim Džong Un zahvalio je radnicima koji su aktivno učestvovali u izgradnji turističke lokacije Vonsan-Kalma", navodi se u članku, ali se ne precizira kog datuma je pismo poslato.

Domaćinstva u Srbiji su za nepune tri nedelje potrošila dve milijarde dinara na stvaranje zaliha u strahu od širenja epidemije korona virusa, saopštila je kompanija GfK koja se bavi istraživanjem tržišta, preneo je portal Agrosmart.

Zajedno ćemo raditi na Teslinom aparatu": Nestorović otkrio malo poznate detalje o "Teslijancima". Pulmolog otkrio je da se čuo sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone