POLUBRAT BARAKA OBAME KRITIKUJE BIVŠEG PREDSEDNIKA AMERIKE, A PODRŽAVA TRAMPA: 'Moj brat je HLADAN I OKRUTAN čovek'

Foto: Wikipedia

Polubrat bivšeg predsednika SAD, Malik Obama, izneo je u javnost tvrdnje kako je Barak Obama hladan i okrutan čovek i kako ih je ostavio u momentima kada im je bio najneophodniji.

Barak i Malik Obama su braća po ocu, kenijskom ekonomisti Baraku Huseinu Obami Starijem, koji je 1982. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći, a upoznali su se 1985. godine.

Malik Obama rekao je da se njegov polubrat, sa kojim više nije u dobrim odnosima, "obogatio i postao snob".

-Video sam da je on vrsta osobe koja želi da je ljudi obožavaju. Njemu je potrebno da ga obožavaju, a ja to ne radim. Ja sam mu stariji brat, i to ne činim-, rekao je Malik Obama, čiji su se opširni memoari, pod naslovom "Nevaljali veliki brat iz Kenije", pojavili na "Amazonu" 11. jula, kao samizdat i bez velike pompe.

U knjizi od 435 stranica, Malik obrađuje postepeno zahlađenje odnosa između njega i Baraka Obame, koje je kulminiralo time što je Malik javno podržao Donalda Trampa na prošlim predsedničkim izborima u SAD 2016. godine.

Malik Obama i danas podržava Trampa, i tvrdi da je protivkandidat aktuelnog američkog predsednika na ovogodišnjim predsedničkim izborima, Džo Bajden, prestar i preslab da bi pobedio.

-Misilm da (Bajden) neće uspeti. Ispadaju mu zubi, i izgleda kao da će da padne mrtav-, rekao je, uz smeh, Malik Obama.

(Glas javnosti/Blic.rs)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета