Policajci ne žele nasilje pa klekli pred demonstrante: Svi ih okružili i zajedno klečali (VIDEO)

Policxija-Njujork-Tanjug-AP

Foto: Tanjug/AP

Nekoliko policajaca Njujorka i policajaca okruga Flint u Mičigenu kleklo je na ulicu sa demonstrantima koji protestuju zbog smrti afroamerikanca Džordža Flojda. Policajci su time želeli da iskažu solidarnost i pokažu da nisu za nasilje.

Nekoliko njujorških policajaca kleklo je zajedno sa mirnim demonstrantima na trotoar i odalo poštu preminulom, prenosi „Si-En-En“.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama mogu se čuti uzvici okupljenih "hvala“, upućeni policiji. 

Demonstranti su potom okružili policajce i zajedno sa njima klečali. Jedan od demonstranata je potom izgovarao na glas imena i drugih preminulih afroamerikanca.

Pred demonstrante je kleknuo i šerif okruga Flint u Mičigenu, koji je pred njih izašao bez oklopa i oružja i poručio im: "Ja i moji ljudi vas volimo“.

 

 

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Policija je utvrdila da pogrebno preduzeće drži oko 50 tela preminulih u četiri iznajmljena kamiona-hladnjače

Bizaran slučaj stiže nam iz grada Hanter koji se nalazi u američkoj državi Oklahoma, gde je 26-godišnja neimenovana devojka povređena nakon što je izazov na žurci na kojoj je bila pošao po zlu.

Fotografiju na kojoj sovjetski vojnici drže Zastavu pobede iznad Rajhstaga uklonjena je iz postova korisnika greškom i u međuvremenu je vraćena, rekao je za RIA predstavnik kompanije.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone