Otkriveno ko je ruska medicinska sestra u bikiniju i koji je razlog što se ''razgolitila''

ruska med sestra

Izvor: Twitter, print screen

Identitet medicinske sestre koja se na poslu pojavila u providnom zaštitnom odelu ispod kojeg se video bikini i tako postala internet senzacija, otkriven je, a ona neće biti kažnjena zbog neprikladnog oblačenja.

Medicinska sestra iz Tule, čije su fotografije u providnom zaštitnom odelu ispod kog se vidi veš obišle svet preko društvenih mreža, je Nadežda Žukova.

Iako je protiv nje pokrenut disciplinski postupak, ona neće biti kažnjena.

Kako navode, nju je podržao i guverner Tulske oblasti Aleksej Djumin, ali i lekari, biznismeni i građani.

Ana Savišćeva, glavni lekar Tulske oblasne klinike u kojoj radi medicinska sestra, kaže da će Nađa, kako je zovu kolege, nastaviti da radi.

-Ona je dobra radnica, profesionalac je, pruža medicinsku pomoć na visokom nivou. Kada su se pojavile njene fotografije, podržao je i guverner, koji se zahvalio i njoj i svim medicinskim radnicima za njihov rad. A to je i naš stav – zdravstveni radnici zaslužuju pohvale , a ne kritike za izgled- rekla je Savišćeva.

Ona je objasnila da je veoma teško izdržati od četiri do osam sati u zaštitnom odelu, koje zaposleni u kovid bolnicama ne skidaju, te da je u njima veoma vruće.

​-Možete da zamislite kako to utiče na organizam mlade devojke, jer često i muškarci teško izdržavaju da nose zaštitno odelo- kazala je lekarka.

Ova medicinska sestra dodala je i da uslovi u kojima rade nisu bas najsjajniji.

-Mi jednostavno nemamo šta da obučemo, nemamo zaštitnih odela. Verujte nam, ne bismo išli goli da ne moramo.

Kolege koje su uz nju kažu da je razumeju i da nije zaslužila kaznu.

-Najvažnieje je da je pomagala pacijentima, nije u redu to što su je oni slikalli- poručili su lekari iz bolnice u Tuli.

Medicinska sestra iz Tule postala je pravi hit na društvenim mrežama, a mnogi su je videli kao simbol borbe medicinskih radnika protiv virusa korona.

Izvor: Sputnjik

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Milioni ljudi ubijeni su u Aušvicu. Hitlerov logor smrti postao je pakao na zemlji za sve koji se nisu uklapali u bolesni nacističku filozofiju, a masovne egzekucije su sistematski vršene nad svima koji bi dopali ovog strašnog mesta. Jedan od onih koji nije želeo da čeka da na njega dođe red bio je poljski obućar Tadeuš Viejovski – prvi čovek koji je pobegao iz Aušvica.

Svetska ekonomija ušla u jedan od najtežih perioda u svojoj istoriji pa se nekoliko svetskih sila obratilo Vašingtonu sa zahtevom da žele da povuku svoje zlato uskladišteno u Sjedinjenim Državama.

- Administracija Donalda Trampa odigrala je značajnu ulogu u puštanju na slobodu vladike Joanikija i sveštenika - kaže član Demokratskog fronta Milan Knežević.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone