airplanemeksiko

Izvor: Pixabay

Razbojnici u Meksiku opljačkali rudnik, pa pobegli avionom.

Mala grupa do zuba naoružanih razbojnika ukrala je zasad nepoznat broj poluga od legure zlata i srebra iz jednog rudnika u pustinji na severu Meksika, a zatim malim avionom pobegla u udaljene planine.

Pljačka rudnika “Mulatos” u Sauaripi se dogodila u sredu u jutarnjim satima, u trenucima kada su radnici kompanije “Minas de oro nacional” - meksičkog ogranka kanadske firme “Alamos gold” - na avionskoj pisti u okviru rudnika pripremali poluge za transport.

Iznenada, pojavila se grupa od petorice naoružanih ljudi i zadržala pripadnike obezbeđenja, a ubrzo je na pistu sleteo mali avion, prenosi Asošiejtid pres.

Za ne više od deset minuta, avion, u kojem su se nalazili pljačkaši i dragoceni tovar, poleteo je ka planinama, a nadležni sada pretražuju tajne aerodrome u tom području kako bi pronašli letelicu.

Izvor: Tanjug

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Umetnik poznat kao Benksi ostavio je u je bolnici u Sautemptonu sliku dečaka kako u ruci drži igračku superheroja – medicinske sestre, dok su Betmen i ”nindža kornjača” bačeni u korpu za otpadke.

Dramatične izjave francuskog predsednika Emanuela Makrona svojevrsni su ultimatum bogatijim i fiskalno odgovornijim zemljama severne Evrope da moraju pristati na zajedničko finansiranje oporavka pod uslovima južnih zemalja ili Evropska unija više neće postojati jer će, prema njegovom mišljenju, izgubiti smisao.

Govor nemačke kancelarke Angele Merkel u kojem je u minut i po objasnila kako se korona virus širi i koliko je opasno naglo ublažavanje restriktivnih mera u kratkom vremenu, raspametio je svet. Pre svih Amerikance koji se protive politici Donalda Trampa.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone