Medicinarima i njihovim saputnicima 40 ODSTO POPUSTA na avio karte

doctor-1149149_1920

Foto: Pixabay

Turska nacionalna aviokompanija pokrenula je specijalni popust od 40 posto za zdravstvene radnike kako bi im se zahvalila na hrabroj borbi protiv pandemije.

"Specijalnom kampanjom im se želimo zahvaliti za tu požrtvovanost. Danas smo pokrenuli kampanju sniženih cena karata za 40 posto za sve zdravstvene radnike".

Medicinski radnici će posredstvom internet stranice Turkiš erlajnsa ili mobilne aplikacije za tako snižene cene moći da kupe karte i za svoja tri saputnika.

Zainteresovani medicinari treba da se prijave u kampanju na internet stranici Turkish erlajnsa , a karte po sniženim cenama mogu kupiti od danas do 1. augusta. Tako kupljene karte se mogu koristiti od danas do 31. maja 2021. godine.

(Izvor: B92)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Jedan muškarac iz SAD uhapšen je nakon što je pucao na majku i sina u hotelu u Majami Biču na Floridi, iznerviran jer nisu poštovali mere socijalnog distanciranja.

U Meksiku su ubijeni vlasnik novina Medios Obson i El Tiempo i policajac koji mu je bio dodeljen kao obezbeđenje nakon pretnji koje je dobijao, saopštili su tamošnji zvaničnici.

U nemačkom gradu Veselu, koji se nalazi oko 56 kilometara od Diseldorfa, tri osobe su poginule kada se mali avion sudario sa balonom, pa potom naletio na stambenu zgradu.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета