HOROR: Zakopali živog Indijca u grob, spasio se i prijavio ih policiji

skeleton-533551_1920

Foto: Pixabay

Indijac kog su otmičari živog zakopali u grob, uspeo je da se otkopa i prijavi ih policiji, posle čega su uhapšeni.

Neverovatan slučaj dostojan scenarija horor filmova dogodio se u indijskoj državi Gudžarat, u gradu Gondal.

Trojica osumnjičenih, za koje je policija saopštila da se zovu Arvind Bambava, Ravi Vakatar i Čandu Barvad, oteli su Indijca po imenu Kapil Marakana. Razlog su navodno razmirice finansijske prirode koje su imali Bambava i Marakana.

Bambava je, prema navodima policije, bio vlasnik mlekare u kojoj je Marakana radio, a svoju žrtvu je krivio za finansijsku propast svoje firme.

Zbog toga je sa svoja dva prijatelja oteo Marakanu. Prvo su ga pretukli pesnicama i bambusovim štapom.

Pošto nisu bili zadovoljni samo batinama, vezali su mu ruke i noge i živog ga zakopali u grob iskopan u pesku u blizini Bambavine kuće.

Trojka otmičara otišla je u kuću da proslavi „uspeh“, a zakopani čovek je počeo da se batrga koliko može. Uspeo je prvo da oslobodi noge, a potom i ruke i nekako se iskopao iz groba.

Kada je krenuo da beži, otmičari su ga primetili i počeli da ga jure. On je uspeo da otrči u policijsku stanicu i ispriča šta se dogodilo, posle čega su otmičari uhapšeni.

(Izvor: Sputnjik)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Devetoro ljudi ranjeno je u pucnjavi na proslavi koja je sinoć održana u gradu Sirakjus u državi Njujork a jedna od žrtvi se nalazi u kritičnom stanju, dok je stanje ostalih stabilno.

Najmanje jedan migrant se udavio, njih šest je nestalo, a više od 80 je spaseno u Sredozemnom moru nedaleko od obale Tunisa, saopštile su vlasti te zemlje.

O Aja Sofiji, građevini koja je simbol turskog grada Istanbula , 2. jula će odlučivati sud. Odlučivaće se o tome da li će se ovom zdanju osporiti trenutni status, odnosno zakonitost pretvaranja Aja Sofije u muzej.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone