Holanđani otvorili kafiće koji prodaju marihuanu i hašiš

smoking-weed

Dok se većina Holanđana bori sa blokadom zemlje zbog korona virusa, konzumenti marihuane primili su dobru vest da su kafići koji prodaju marihuanu i hašiš ponovo otvoreni za preuzimanje narudžbina.

Holandska vlada je 15. marta, kada je uvela mere za suzbijanje epidemije virusa korona korona, naredila da se zatvore sva mesta koja prodaju kanabis i hašiš, zajedno sa seks klubovima i saunama, preneo je Rojters.

Ograničeno otvaranje kafea je dozvoljeno da bi se izbegla prodaja narkotika na crnom tržištu i obezbedila medicinska marihuana.

S obzirom na to da je propisima zabranjeno okupljanje ljudi, kupcima nije dozvoljeno da ostanu u kafeima i puše marihuanu.

Holandija dozvoljava prodaju manje količine kanabisa.

Stopa upotrebe daleko je niža nego u mnogim drugim zemljama, navodi Rojters.

Izvor: Sputnik

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ubistvo Afroamerikanca Džordža Flojda podstaklo je hakersku grupu Anonimusi da se ponovo aktivira i obeća da će razotkriti brojne zločine policije Mineapolisa.

UPS predlaže i da se odloži plaćanje struje i drugih obaveza

U SVAKOJ zemlji zahvaćenoj koronavirusom postoje medicinski stručnjaci koji podržavaju mere svoje vlade. Samo, postoje i oni koji o svemu drukčije i kritički rasuđuju. Evo 11 takvih mišljenja.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone