Teodor-Ruzvelt

Broj zaraženih virusom korona na američkom nosaču aviona "Teodor Ruzvelt" porastao je na najmanje 23, a vlasti nameravaju da izoluju kompletnu posadu u luci, javili su američki mediji.

 

Ranije ove sedmice tri mornara su evakuisana nakon što su bili pozitivni na testu, što su bili prvi slučajevi zaraze na jednom američkom mornaričkom brodu na zadatku.

Otkriveni su dodatni pozitivni slučajevi Kovid-19, saopštio je komandant mornaričkih operacija admiral Majk Gildej, ali nije precizirao broj.

On je rekao da očekuje dodatne pozitivne testove među više od 5.000 članova posade na ratnom brodu koji se nalazi u Gvamu u skladu sa ranije planiranom posetom ovoj luci.

- Niko od zaraženih nije ozbiljnije bolestan i nema hospitalizovanih - rekao je admiral.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Dečak star pet godina preminuo je od posledica korona virusa u Velikoj Britaniji, saopštila je danas britanska Nacionalna zdravstvena služba. Ovo nije prvi slučaj da je preminulo dete u Velikoj Britaniji.

Nadbiskup poljske Katoličke crkve Vojček Plak zatražio je od Vatikana da istraži slučaj prikrivanja seksualnog zlostavljanja dece koje su činili sveštenici.

Dok se korupcija i prevare unutar industrije vakcina otkrivaju gotovo svakodnevno masovni mediji sveta uglavnom ignorišu takve priče, ponajviše zbog toga jer su plaćeni da ćute i ćutanjem podupiru masovno vakcinisanje čovečanstva.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone