Kokain, droga, narkomanija, VIKI

Cena narkotika na ulicama Beča drastično je skočila zbog pandemije korona virusa, kao i mera ograničenja slobode kretanja.

Austrijska policija uhapsila je jednog uličnog dilera, državljanina Srbije, i tom prilikom došla do "interesantnih saznanja". Portparol policije Paul Ajdenberger kaže da je Srbin uhapšen prilikom prodaje kokaina dvojici "klijenata".

Protiv dvojice narkomana podneta je prijava, a 44-ogodišnji državljanin Srbije je uhapšen, ali je protiv njih podneta i prijava zbog kršenja zakona o merama protiv COVID-19.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Predsednik fudbalskog kluba Bajern iz Minhena Karl Hajnc Rumenige zahvalio je političarima na odluci da se završi sezona u Bundesligi.

Prvi udar korona virusa na severnoj zemljinoj hemisferi je izdržan, uz zastrašujuće brojke o masovnosti oboljevanja i žrtvama, zbog čega se, uz upozorenja stručnjaka, mnoge zemlje pripremaju za takozvani drugi talas covid 19, koji se očekuje na jesen.

Satelitski snimci koji prikazuju nedavna kretanja luksuznih brodova, koje koriste severnokorejski vođa Kim Džong Un i njegovi bližnji u blizini Vonsana, navode da je on bio u tom primorskom rizortu.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone