Baka Anđelina (101) preživela španski grip, kancer i koronu!

baka101

Izvor: Twitter, print screen

Osoblje iz doma za stare oglasilo se dirljivom porukom uz molbu da se fotografija ove bake što više proširi kako bi se dobra vest čula što dalje.

“Želimo da obelodanimo da je Anđelina, naša stanarka od 101 godine pobedila koronavirus i da se odlično oseća! Hajde da ovu fotografiju učinimo viralno, molim vas podelite ovu divnu vest”, napisalo je osoblje na Fejsbuk stranici “North Westchester Restorative Therapy & Nursing Center”.

Anđelina Njujorčanka rođena tokom španske groznice početkom prošlog veka, te je koronavirus druga velika pandemija koju je preživela.

Anđelina Fridman živi u staračkom domu, a hospitalizovana je bila krajem marta, kada je potvrđeno da je kovid pozitivna. Mesec dana kasnije, posle nekoliko nedelja pod temperaturom i u izolaciji, 20. aprila stigla je potvrda da je negativna na virus.

Osim što je pobedila koronu, ona je tokom života bila pobedila i kancer.

-Moja marka je preživela, ona ima super DNK!- rekla je ćerka Džoana Merola.

Ćerka, nažalost, nije mogla da se čuje sa majkom jer je skoro gluva, ali joj je uputila dirljivu poruku: “Ako moja majka čuje ovo, želim da joj poručim: “Samo napred mama, nadživećeš nas sve”.

Životna priča ove žene, poput filmskog scenarija počela je davne 1918. godine i to na brodu kojim su migranti iz Italije odlazili u Ameriku, gde je i rođena.

Izvor: Objektiv

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Hakeri su objavili na internetu oko 25.000 imejl naloga i lozinki zaposlenih američkog Nacionalnog instituta za zdravlje, Svetske zdravstvene organizacije (SZO), fondacije Bila Gejtsa, Instituta u Vuhanu i drugih organizacija koje se bave istraživanjem i borbom protiv virusa korona.

Pre samo mesec dana zvaničnici Svetske zdravstvene organizacije čvrsto su stajali na stanovištu da je zatvaranje jedini način odbrane od koronavirusa. Sada kažu da treba učiti od Švedske, zemlje koja se nikada nije zatvorila. Kako je došlo do velikog preokreta da i SZO hvali švedski model koji nije primenjen nigde u Evropi, ali ni širom sveta.

I ptice na grani znaju da je voda najvažniji prirodni resurs, bez kojeg nema života na zemlji. Čovek bi bez nje preživeo tek par dana, a pesimistična predviđanja kažu da će se ratovi u budućnosti voditi upravo oko vode.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone