Poštanska štedionicima migrantima podelila Poklon platne kartice

migranti-turska

Poštanska štedionica je migrantima koji su trenutno u Srbiji ili u tranzitu kroz našu zemlju, u saradnji sa Evropskom unijom podelila poklon platne kartice sa nepoznatim iznosom novca na njima.

 

Sve bi ovo bilo u redu, da država Srbija nije odlučila pomoć građanima u vanrednom stanju u iznosu od sto evra podeliti nakon što se vanredno stanje izazvano koronavirusom u Srbiji ukine.

Za migrante se ima novca odmah i sada, a za građane Srbije nema. Bar ne, dok ne prođe vanredno stanje.

Uz platne kartice migrantima iz zemalja Bliskog istoka zahvaćenih ratom se deli i uputstvo odštampano na više jezika zemalja iz kojih dolaze.

mediagroup.rs

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Incident koji se dogodio na uskršnji vikend pokazao je da migranti koji napuštaju severnoafričku obalu dobijaju kontakt podatke italijanskih advokata i pre nego što odu u Evropu.Dvojica migranata uspela su da se obrate advokatu i podnesu žalbu Evropskom sudu za ljudska prava, dok su prelazili Sredozemno more u čamcu na naduvavanje, ubrzo nakon što su napustili luku Al Khoms u blizini Tripolija.

Proizvodnja leka hlorokin, koji se koristi u lečenju korona virusa, počela je u Srbiji, saopštio je predsednik Aleksandar Vučić.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone