Пет бугарских камионџија заражених коронавирусом враћено у Бугарску

highway-3392100_1920_983x755

Фото: pixabay

Пет камиона којима су управљали бугарски држављани, испраћено је под пратњом до граничног прелаза Вршка Чука на граници са Бугарском.

Камиони су под полицијском пратњом уз максималне мере безбедности испраћени из Србије, јер су лица која су управљала возилима заражена новим вирусом KОВИД19, преноси Глас Зајечара.

Опасности за становништво нема, јер су примењене максималне мере безбедности.

Пут је најпре обезбеђен, како би се осигурао пролаз конвоју без сметњи и у што краћем року. Полицијске јединице испратиле су кроз Зајечар конвој на путу према Бугарској.

Очекује се да возила ускоро напусте територију Србије и да даље бригу о возилима.преузму надлежни органи Републике Бугарске.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Z.T. (43), iz Zaječara, i njegova devojka A.S. (46), iz Zemuna, koji se terete da su, sredinom februara, u saizvršilaštvu, ubili Slobodana Zdravkovića (76) u njegovoj kući u Pop Lukinoj ulici br. 24 u Zaječaru, upućeni su na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu kako bi se ustanovilo da li su u trenutku zločina bili uračunljivi, potvrđeno je iz izvora bliskim istrazi.

Tajni sporazum između Srbije i Austrije sve je manje tajan. Priča koja je u početku odbacivana kao egzibicionizam političara desne orijentacije, zahvaljujući činjenicama koje su u međuvremenu isplivale na površinu, počinje da dobija na težini.

U jeku borbe protiv pandemije, tzv. Kosovo bi trebalo od 20. aprila da i zvanično više ne bude deo regulatorne zone "Elektromreže Srbije".

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone