Glas Javnosti

ZA SADA SAM SLOBODAN ČOVEK, VIDEĆEMO ŠTA NOSI SUTRA! Đoković poslao AUDIO PORUKU koja je mnoge POTRESLA (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Srpski teniser Novak Đoković poslao je glasovnu poruku, moguće čak i prvu poruku svojoj porodici pošto je pušten iz hotela u kojem je boravio četiri dana, a snimak je vrlo brzo isplivao na društvenim mrežama.

Iako je Novak Đoković dobio sudski spor protiv Australije, situacija sa srpskim teniserom menja se iz dana u dan. Najbolji igrač svih vremena poslednje dane proveo je u izolaciji, tenziji i neizvesnosti, a kako stvari stoje i u narednom periodu će biti tako. 

Iako je Novak trenutno slobodan čovek, prvi je nosilac za Australijan open i to bi trebalo da bude dovoljan znak da će igrati na prvom grend slemu. 

Ipak, svestan je i Đoković da situacija može drastično da se promeni, a u glasovnoj poruci koju je poslao, najverovatnije bratu Đorđu, ističe da je dobro i da je trenirao. 

- Tebra, pušten sam, ovaj, evo me u kući, sve je ok za sada. Objavljujem upravo saopštenje, kratko jako sa terena, igrao sam i tenis, stigao sam i to. Za sada sam slobodan čovek, videćemo šta donosi sutra - poručio je naš teniser.

BONUS VIDEO Otkriveni najpoznatiji kradljivci umetničkih dela










SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR