Glas Javnosti

DVOJICA SRBA ISPALA SA INDIJAN VELSA: Đere ispustio set prednosti, i Kecmanović pakuje kofere

Tenis
Autor: Glas javnosti

Konačno je počeo i "peti grend slem sezone" kako mnogi vole da zovu Indijan Vels. Startovalo je loše po Srbiju jer su već na startu eliminisana dva naša tenisera.

U prvom meču turnira Miomir Kecmanović nije uspeo da pobedi Alekseja Popirina i Australijanac je trijumfovao 6:3, 7:6. Iako je u drugom setu Kecmanović uspeo da vrati brejk u taj-brejku je bio lošiji i već na startu mora kući. 

Laslo Đere je takođe ostao bez pobede, pošto ga je domaći takmičar Maksim Kresi dobio 2:1 u setovima 6:7, 6:1, 7:5. Posle osvojenog taj-brejka u prvom setu naš teniser je potpuno pao u drugom, da bi se u trećem videla prava drama. 

Ipak u poslednjem gemu meča Đere je izgubio servis i nadu da bi u još jednom taj-brejku mogao do pobede tako da sada na turniru od Srba ostaje samo Filip Krajinović. 

Indijan Vels svi gledamo jer bi pobedom na tom turniru Danil Medvedev došao do prvog mesta na ATP listi i smenio Novaka na čelu, a on je sada dobio prvog rivala. 

To je Amerikanac Makenzi Mekdonald koji je vrlo lako savladao Džejmsa Dakvorta 6:3, 6:3. Sada će Medvedev protiv miljenika publike morati da izađe na teren već u drugom kolu i neće mu biti lako. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR