Glas Javnosti

UŽASNA ORGANIZACIJA STIGLA NA NAPLATU: Skandal potresa US open, 'Pandorina kutija' otvorena, haos tek sledi!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Ono što je bilo jasno potvrdu je dobilo danas, a očajna organizacija US opena mogla bi da se "prelomi" preko "leđa" francuskog tenisera Adrijana Manarina, ni krivog ni dužnog.

Meč trećeg kola protiv sedmog "reketa" sveta Aleksandra Zvereva trebalo je da počne još u 20:30 po srednjeevropskom vremenu, ali umesto tad, teniseri će na teren izaći tri sata kasnije, i to zato što Manarino nije dobio dozvolu gradskih vlasti, tačnije zdravstvenih organa Njujorka, da izađe na teren i nastavi da se takmiči.

Razlog - bio je u kontaktu sa Benoom Perom pre početka turnira, a Per je u međuvremenu bio pozitivan na prisustvo korona virusa! Da stvar bude još bizarnija, ova odluka došla je nakon dva odigrana kola tokom kojih je Manarino slavio dva puta i stigao do treće runde.

Situacija je bila toliko "zategnuta" da su u slučaj morali da se uključe i čelnici "Velike jabuke", a najbolje je čitavu situaciju sumirao brat francuske teniserke Kristine Mladenović, Luka:

- Kada biste samo znali šta se sve tamo dešava.. To je Netfliks serija. Mislim da znate tek jednu desetinu stvari, napisao je on.

 to se mečaŠ tiče, uprkos najavama da će zdravstveni radnici Njujorka od Manarina, koji je uzgred bio negativan na poslednja dva testa, tražiti da igra sa maskom, do toga na sreću nije došlo. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR