Glas Javnosti

TATA, ZA SRBIJU KIDAM! Srđan ĐOKOVIĆ uz buru emocija otkrio PREPISKU SA NOVAKOM pred OLIMPIJSKE IGRE! (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera na svetu Novaka Šokovića, otkrio je u jednom podkastu da je savetovao Novaka da ne ide na Olimpijske igre, ali da Novak nije hteo ni da čuje!

Nakon izuzetno napornih nastupa na Rolan Garosu i Vimbldonu mnogi su savetovali Novaka da ne ide u Tokio, ali on je ipak rešio da se bori za Srbiju.


Srđan je u podkastu "Biznis priče" otkrio kako je tekla njihova prepiska dok je Novak donosio odluku o učešću na Olimpijskim igrama.

- Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gledalaca, opet bi morao da ideš u karantin. To jednostavno bez gledalaca nije Olimpijada. Voli te tata - pročitao je Srđan poruku koju je poslao Novaku.

Noletov odgovor ostavio ga je bez teksta.

- Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Hteo sam da uzmem tri-četiri dana da osetim kako mi je telo. Ja se uvek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se - odgovorio je Novak svom ocu.

Srđan priznaje da je posle reči svog naslednika bio izuzetno ponosan.

- Nisam mogao da se smirim od uzbuđenja i od ponosa ko zna koliko vremena, jer je to izgovorio moj sin, a on je to naučio u svojoj kući, da je patriotizam iznad svega, da je Srbija naša majka koja nas je iznedrila i da nema drugu opciju - otkrio je Srđan Đoković.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR